Sommarchansen finalen

Ni skulle ha varit där!!! Ni missade en helt underbar kväll! De som gått till finalen i Sommarchansen, var så grymt duktiga! Det var lugna ballader, lite rock, finska, pop, en helt underbar blandning, som gjorde en glad i hela kroppen.
De tävlande var:

Claudia Dancs - Malmö
 Emma Christensen, Vellinge
Rick Titrö - Arlöv
Anna Johansson - Sjöbo
Niklas Hultberg - Ramlösa
Louise Solar - Lund
Linda Jeppsson - Ängelholm
 Louise Kjellberg - Kristian Fogelquist-Bredford
Joakim Jakobsson, Filip Vivlund, Marie och Paulina Brefelt från Malmö.
Amanda Berg

De var helt fantastiska, och vinnaren av dem blev Anna från Sjöbo
,


som sjöng Cabaret. Ett riktigt musikalnummer utfört av bara en tjej. Riktigt grymt!

Hela kvällen hängde regnet i luften, men först när Vocal Six gick upp på scen, kom regnet. Dessa sex skånepågar var också helt fantastiska!
Det de gjorde acapella var grymt, och för två veckor sedan befann de sig på Skansen, men igår var de i Pildammarna, och de verkligen ägde scenen.
Deras dicko medley och Tom Jones medley var de helt klart bästa, de showade och bjöd verkligen helhjärtat på sig själva, och publiken ville bara ha mer.

Och atmosfären som fanns i publiken, gör allt så mycket bättre. Fast det regnar och är lite kallt, ler folk ändå och sjunger med. Som tävlande är det ett enormt stöd, och gör att man vågar bli säkrare på scen.

Så igår satt jag på utescenen i Pildammarna och åt kebab med min mamma, syster och pojkvän, och hade det jättemysigt och trevligt!
Fick p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0