Vanlig tråkig måndag blev härlig...

Igår var en helt vanlig seg och tråkig måndag med extrem trötthet. En praktiskt dag med Pinocchio, så mycket blev gjort, men di mman i skallen släppte aldrig riktigt...
Dessutom skulle middagen på kvällen bli korv, och jag kan inte direkt säga att det är min favorit rätt om vi uttrycker det så...
Men då plingar det till i mobilen, och vem är smset ifrån?
Jo ens underbara älskling, och vad ville han då kan man undra, jo han ville bjuda ut en på middag, en helt vanlig måndagkväll.
Kan vi säga att jag blev överraskad och glad? Svar JA!
Vi eller älskling bokade bord på Elysée till klockan sju, och sedan var det bara att komma hem från skolan och piffa till sig lite. Mjukisbrallor med sågspån kändes inte riktigt helt rätt.
Så det blev en gul sommarklänning, vita leggins, svart kofta, vit sjal och guldiga skor, en blomma i håret och lite smink, kvällen var på ingång, och älskling hämtade en hemma och vi begav oss till restaurangen.
Vi gick en vända i stan, och njöt av solen längs kanalen, och på en parkbänk med duvorna, innan vi gick in på restaurangen.
Väl där beställde vi fondué, kvällens rätt, som alltid otroligt gott!

Ville mest få fram att spontana överraskningar vanliga vardagar är så otroligt härliga och betydelsefulla, så tack min underbara älskling! Nu är det mer än 14 månader tillsammans<3<3<3

Pinocchio

Länge sedan sist, men nu är man ju tillbaka. Just nu är man inne på de sista veckorna i skolan, och vi håller på med familjemusikalen Pinocchio som vi ska sätta upp på Barnens Scen.
Idag hade vi vårt första hela genomdrag och det gick faktiskt bra. Jag var själv väldigt förvånad, visst var det utan rekvisita, men 90% av replikerna satt, och det var väldigt skönt.
Imorgon flyttar vi till Barnens Scen i Folkets Park, och då ska vi börja ställa i ordning scenografin, och kanske repa lite. Äntligen är vi på gång, och det känns helt underbart, vi kommer att bli klara:D
Vi kommer att spela den
 28 maj kl.19
 29 maj kl.19
 30 maj kl.12 
 31 maj kl.12

Biljetter finns att boka på kulturcentralen, jag hoppas att ni kommer och tittar:P

Nu ska jag se på House, och njuta av kvällen.

RSS 2.0