Snabbt, snabbt, jäktigt, jäktigt, trött, trött

De senaste dagarana rullar bara livet på i ett rasande tempo. MAn går upp tidigt på morgonen, och går och lägger sig alldeles för sent...
Från det att man vaknar är man fullt aktiv, och det finns knappt en lucka för att kunna ta ett extra andetag, och bara få lov att vara.
Är man inte i skolan, repar man med Malmö stads luciatåg, eller repar med musikalen, eller dansar, träffar pojkvännen, eller gör läxor, övningskör och allt annat som måste göras. Allt det här är väldigt kul, och vissa saker är verkligen inte krävande eller jobbigt, utan bara härligt, men andra saker tar mycket tid och ork, men då får man tänka att det bara är en tillfällig period.

Men det är väl egentligen bra att vara aktiv så mycket som man kan, för då lyckas man ju att utnyttja varenda sekund i livet, och uppleva så mycket som möjligt.

Det största som händer i mitt liv just nu är att man väntar på att få reda på vem som blir Malmö stads lucia 2008, och om jag ska lyckas på min uppkörning...
Kan bara säga att jag är sjukt nervös för både och...

I övrigt håller man på att repa på Pinocchio med musikteater, och det går väl som man säger sakta men säkert framåt... Vi har ju inte premiär förrens nästa termin till våren, men det finns mycket att göra, och vi har tydligen redan personer som vill boka biljetter till vår blivande föreställning, och det är lite häftigt!

Ja, det finns väl inte mycket mer att säga än att just nu är man så sjukt trött att man bara vill sova hela tiden, men det går inte för imorgon har jag min lilla uppkörning, som bara är förberedande och sedan bär det av till den riktiga uppkörningen, men jag får hålla tummarna för mig själv att jag lyckas!

Ha det bra alla!

Äntligen snurra livet på bättre än någonsin

Det var ett tag sedan man skrev, och jag kan bara säga att det hänt en hel del saker, och helt ärligt så kan jag bara säga att jag mår tusen gånger bättre än jag gjorde innan!
                   Några gånger i livet kommer man till gränser som  man till slut känner att hit går det men verkligen inte ett steg längre! Som säkert många andra känt någon gång...
                  Ibland tror man att man känner en person, men över en natt blir personen förändrad, och är en person man inte har något gemensamt med eller vill ha något gemensamt med, och nyligen nåde jag den gränsen, och sa BYE BYE till den personen.
Det var verkligen inte det roligaste i mitt liv, men är någon sur på dig i evigheter ger man till slut upp, och struntar i vilket.
När någon man känt så länge, en dag bara blir en främling så skiter man till slut i det och det har jag gjort!
Jag jobbar inte på en vänslap, när bara jag vill nå målet, då kan det vara anser jag, och där skulle nog många hålla med...

Men nu har jag tagit det avgörande steget, och jag ångrar inte en sekund av mitt beslut! Som sagt en vänskap som får en att drunkna av massa obesvarade och onödiga saker  och frågor får en inte att må bra, och då får man ta sakerna i egna händer...

Många tycker nog att det låter skumt, om de hör mig säga att jag inte saknar personen eller ångrar mitt beslut, för har något/någon gett så mycket tankar och omående så börjar man värdera saker lite annorlunda...
Och nu känner jag att jag bara vuxit som människa, och alla onödiga och jobbiga tankar försvann snabbare än blixten, och det gör att det blir ett val jag inte kan eller orkar ångra.
Men varför skulle jag vilja ångra det?

Nä tacka vet jag en underbar, förstående familj, en älskad pojkvän, och helt fantastiska och tillitsfulla vänner som alltid är där och lyssnar och förstår, samt några man förändras med, och delger saker i livet!

Ni får mitt liv att gå vidare och snurra på bättre än någonsin!

Så denna helgen har varit helt otroligt underbar och rolig!
Träffade en av mina älskade vänner i fredags efter en jobbig vecka, och vi gick till Jensens böfhus, och åt kyckling,vitlöksbröd, och sedan supergoda efterrätter!
Det blev fyra timmars tjejsnack, som man inte haft sådär på länge! Sedan upptäckte vi att det var många som ville äta en fredagskväll...Oops! Så vi kallade till oss en servetris så att vi kunde betala och ge bordet till några andra hungriga fredagsmänniskor... Veckans goda gärning`hihi`...

Sedan på lördagen träffade jag min älskling, och han hjälpte mig lite med mitt lapptäcke, sedan körde vi ut till hans underbara och gulliga kusiner, och åt en supergod lördagsmiddag. Typ rostbiff, halva potatisar kryddade med rosmarin, och bernaisesås med sallad till, och  marinerade vitlöksklyftor, och till efterrätt blev det en riktigt god äppelkaka. MUMS!

Och nu idag vaknade vi sent, och gick upp och åt frukost med familjen(inte mamma hon jobbade, men med syrrans kompis istället), nyköpta bullar, och goda pålägg, sedan blev det lite mer tid vid symaskinen och sedan åkte vi till Burlöv och köpte batterier, och sedan en tur till IKEA bara för att få kolla på alla fina saker där, sedan blev vi toksugna på fruktsallad, och körde ut på ICA MAXI och köpte frukt, glass och maränger, därefter bar det av hemåt, där det blev lasange, och därefter vår goda fruktsallad med äpple, päron, honungsmelon, gul och grön kiwi, svenska jordgubbar(fortfarande söta) och vindruvor, riktigt smaskigt!
Sedan gick älskling upp på vinden och plockde ner lite träleksaker som vi ska ha med i Pinocchio nästa termin någon gång i maj, och nu sitter vi och myser frramför TV:n, och ska strax gå ner och poppa popcorn(har inte ätit det på en och en halv vecka), sedan ska vi kolla vidare på Singing Bee.

Sedan blir det en ny vecka med mycket att göra, men då värmer denna härliga helgen skönt i magen.
Ha det gott alla!

RSS 2.0