Hur romantisk är du?

Sök på www.google.se på personlighetstest och välj www.svd.se test

Här kommer mitt resultat

Testresultat:

Gillar man att idealisera kärlek så är man en sann romantiker. Hollywood gestaltar romantik som middagar med tända ljus på franska restauranger eller fnissiga låtsasbråk i slow-motion. Men det behöver inte vara vare sig dyrt eller storslaget att visa sin kärlek. Att hålla handen, ta en promenad tillsammans eller bara säga "Jag älskar dig" räcker långt. Om du inte trivs med de traditionella uttrycken för romantik så kan du alltid hitta på dina egna sätt att uttrycka kärlek och uppskattning. Det finns inga regler.


Romantik tilltalar inte alla, och det är inget krav för att få uppleva passion. Ärlighet och respekt kommer man långt med i en relation. Så länge du är villig att satsa på kärleken med själ och hjärta så kvittar det om du är en romantiker eller mer av en kärlekspragmatiker - inga rosenblad eller romantiska middagar i världen kan uppväga det.


 
Romantikfaktor
 86
  


Du är romantiken personifierad. Du älskar rosenblad, poesi och sockersöta ömhetsbetygelser - både att få och att ge. Romantik är väldigt viktigt för dig, troligtvis ser du på det som grundstenarna i ett förhållande. Problem kan uppstå om din partner däremot inte är den romantiska typen. Om du ser fram emot att visa din kärlek på Alla hjärtans dag, medan din partner inte anser att det är en speciell dag över huvud taget så kan du känna dig osedd och ouppskattad. Men även om din partner inte är lika romantisk som du, så försök att visa uppskattning när han/hon anstränger sig. En del människor känner sig inte bekväma med att visa sina känslor på allt för uppenbara sätt, men det betyder inte att de inte bryr sig - de är bara mer lågmälda.



Råd och tips:

Romantik behöver inte vara komplicerat eller kosta en massa pengar, det behöver bara komma från hjärtat. Kom ihåg att det är de små sakerna som räknas. Oavsett om det är du eller din partner som brukar stå för romantiken så kan ni här få tips på enkla romantiska gester:

  • Överraska din partner på jobbet och ta med honom/henne ut på lunch eller en promenad.
  • Lämna en lapp på badrumsspegeln med en hälsning eller ett löfte om något kul.
  • Ring eller skicka ett sms bara för att berätta att du saknar din partner.
  • Överraska med att ha planerat en dagsresa för bara er två.
  • Gå till en leksaksaffär och lek som barn.
  • Överraska med en present nästa gång ni ses.
  • Gå upp tidigt och servera frukost på sängen.
  • Ge en komplimang - som du menar, så klart.
  • Ta reda på vilken som är din partners favoriträtt och överraska med en hemlagad middag.
  • Ta reda på vilken som är din partners favoritlåt, ring in till ett radioprogram och önska den med en hälsning till honom/henne.
  • Gör en bok med romantiska citat, dikter och sånger och ge din partner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0